مزهمربا؛ حسنت به اتفاق ملاحت جهان گرفت
«مربا»، در اصل واژهای عربی است که برابر فارسی آن پرورده یا لیچار میشود؛ میوهای که پرورش یافته تا در مقامی متفاوت از ما پذیرایی کند.
این خوردنی که در نظر اول پای ثابت صبحانه است، مصارف متنوعش میتواند رنگ و حال سفرهمان را هر روز عوض کند چرا که قلمرو فعالیتش وسیعتر از اینها است.
مزهمربای ساوا چند تفاوت با هم خانوادهاش و مرباهای معمولی دارد. با تکنیکی استادانه از میوهی سالم و تازه در این محصول دلچسب استفاده شده تا نوع دیگری از طعم و بافت مربا را لمس کنیم. بنابراین، تر و تازه بودن میوه و حضور قوی طعمش یکی از آن تفاوتها است که در فرایند فرآوری، خود میوه چندان نیازی به شیرین شدن نمیشود. همچنین آب و شیرهی مربا از خود میوه گرفته شده و در نتیجه میتوانیم خود را مهمان شربتی پرمزه و فوقالعاده جذاب کنیم. استفادههای متنوعترش هم یکی دیگر از وجوه تمایزش است.
مزهمرباها همبازیهای زیادی دارد. یکی از آنها که از روسیه به ما رسیده است، رسم قرار گرفتن مربا در کنار چای است. مزهمرباهای ساوا بدون اغراق در شیرینی، میتواند همبازی ثابتی برای جرعههای چای یا قهوهمان باشد. میتوانیم یک قاشق مربا بخوریم و بعد چایمان را بنوشیم و شیرینی مربا را چاشنی تلخی چای کنیم و وقتی همراه قهوه بخوانیمش، سرشار از طعم و بافت و عطر شویم. از برهم نشستن تلخی جرعههای چای یا قهوه و شیرینی این پرورده، رقابتی شانه به شانه در کاممان برپا میشود. شیرینیاش پابهپای تلخی آنها میآید، نه جلوتر میزند و نه عقبتر میماند.
مزهمرباهای ساوا عهدشان با همراهان نسبتا آشنایشان پابرجا است؛ مثلا در ترکیب با لبنیات دیگری مثل کره، پنیر یا ماست همچنان خوشمزه عمل میکنند. به دلیل وجود تازه بودن میوه و طعم سالم و طبیعی میوهای در این مرباها، میتوانیم در انواع کیک و شیرینیهای مربایی استفاده کنیم و دغدغه و نگرانی استفاده از رنگها و مزههای ساختگی و فریبدهنده را نداشته باشیم.
یا وقتی حس میکنیم فرنی و شیربرنجمان نیاز به یک افزودهی خوشرنگ و لعاب دیگری دارد، مزهمرباهای ساوا بهترین گزینه است. یا فرض کنیم چتری از مربا را روی سر فالودهی شیرازی بکشیم و با حافظ همراهی کنیم که «حسنت به اتفاق ملاحت جهان گرفت»!
-
مربای اخته۹۴۰،۰۰۰ ریال